A sárkányos fiú

itt vagy: Eropolis > Transzneműek negyede > Blog > mayadalmand > 6

Ha elfelejtetted a jelszavad...
Ha még nem vagy tag...
Írd meg az életed, írd meg a mai napod! Jó volt? Mi volt a jó benne és mi hiányzott? Mi húzott fel a legjobban ma? S minek örültél? Mi volt a legérdekesebb ma Eropolisban? Hát a külvilágban mi történt?

mayadalmand blogja


Maya - illúzió, avagy egy hobbi CD élete - történetek
Élményeim, érzéseim, gondolataim néha nem tudom magamban tartani. Ide írom.
« előző bejegyzés^ összes bejegyzés ^következő bejegyzés »
A sárkányos fiú
#6 2023-06-22 08:06:03
Az ütemezés sokszor nehéz. Vannak a jó előre leszervezett randik, ez könnyebb, de sokszor nagyon erősen tör rám a vágy. Olyankor megy az eszetlen csetelés, privi privi hátán, már azt se tudom kinek mit írtam, kidobott, hol tartottunk? Nincsenek már álmok, nincsenek szabályok, a korhatár sem érdekel. Legyen egy működő fasza, kb. ennyi az elvárás, na meg, hogy most azonnal. A kapkodás, figyelmetlenség persze hozza a kudarcot. Tíz kamusba futok bele, tíznek én vagyok kamus. Kiserdőbe? Azt talán mégse. Na jó ezt elengedem. Játszom egy kicsit a dildóval itthon, berakok valami pornót, talán lenyugszom. Privire hív… na jó ezt még megnézem, aztán elengedem. Szokásos szexi vagy, köszi, te vagy a képeken, igen beszélgetés. Kamerázni lehet? - kérdezi. 
Nem szoktam kamerázni, de aznap már minden mindegy volt. Miért ne. 

Kis kamera, látom, hogy izgul tőlem, az arcát is mutatja. Izgulni kezdek én is. Átjössz?
Adja a címet, én ahogy vagyok kocsiba. A számát sem tudom, ha kilép a chatből vége. Próbálom ébren tartani a telefonom képernyőjét, minden piros lámpánál írok valamit. 

Ő is ír: Adhatok rád női ruhát? Nem hoztam magammal, csak a combfix van rajtam, meg fehérnemű. Van itt - mondja - ne aggódj. 

Érkezés, valami új építésű tömb. Gyere fel, legfelső. Megyek, belépek, meglátom, meglát. Más mint a kamerán, ott nem látszott, hogy ilyen magas. Kedves, de férfias arca van, pont jól mackós. Nagyon zavarban van, de próbál határozott lenni. Több szett ruhát készített ki nekem, nézem őket, ízlésesek, jó minőségűek, finomak. Van, amin még rajta az árcédula, tehát újak is. Válassz! - mondja. Rád bízom magam. Vetkőzni kezdek, addig ő összeállítja a szettet. Piros fehérnemű, csodás. A combfixemet is lecseréljük. Ad egy újat, ahogy veszem fel érzem, ez egy minőségi darab. Végül egy csodás fekete hosszú ruhát ad rám, selymes, elegáns, a viselésétől is majdnem elélvezek. Ő is alig bírja magát visszafogni, egyre zaklatottabb a lélegzete. Parfümről is gondoskodott, utolsó mozzanatként befújt vele, s nem bírta tovább. Vadul csókolni kezdett, magához húzott. Nekem fel kellett hajtani a fejem, neki le. Úgy éreztem magam, mintha Gustav Klimtnek állnánk modellt. Ölelt és csókolt, mintha a rég nem látott, s most visszatérő szerelme lennék. A nappaliból a hálóba vezetett, elegáns, vaskeretes franciaágyra fektetett, amin olyan puha ágytakaró volt, amilyet még nem éreztem. Figyelmesen és kedvesen, de határozottan irányított, minden finom volt és ügyes. Használta a testem, s közben gyönyört okozott. Reggelig is tarthatott volna, nagyon élveztem. Nem tartott. Sokszor voltam már így a másik oldalon. Amikor pasiként nővel annyira elragadott a nő szépsége és tökéletessége, hogy nem tudtam irányítani az orgazmust, elsült idő előtt. Pontosan tudtam a zavara okát, pontosan tudtam mit érez. Tudtam, hogy ha bírná, a mennyországig kényeztetne, s azzal is tisztában vagyok, hogy ilyenkor már minden érzékeny lesz, nem esik jól a további érintés. Nőként feküdtem a végtelen puhaságú ágyban, a selymes ruha a hasamra folyt ondótól a köldököm köré tapadt, máshol őrizte kellemét. Megéltem hát ezt az oldalt is, s hiába minden azonosulás az érzéseivel, nincsen megfelelő mondat, nincsen megfelelő mozdulat a nő részéről. Nem tudtam elmondani, hogy ez így mennyire jó nekem, hogy ez az élmény fontosabb az orgazmusnál, hiszen rajongása tárgya lehettem, hiszen a legtöbbet akarta nyújtani, s olyat adott, amit csak szerencsés nők kapnak, szerencsés esetekben. Egy csodálatos lágy esti jazz volt ez az aktus, bár zene nem szólt. A finomsága és kelleme tette azzá, a helyszín, a ruhák, a bútorok egyszerű eleganciája, a csuklóra kötött harisnya enyhe szorítása, a selymes behatolása és zabolázhatatlan vágyának keveredése a zavarával, istennői rangra emelt. Egy kimonóra festett szelíden félelmetes sárkány volt az este. 

Köszönöm. 


5 hozzászólás |

Hozzászólások

marstonprofesszor#6#5 2024-04-07 11:36:13
Köszönöm, hogy kegyed ilyen módon is 'megmutatja' magát, ezáltal némi segítséget nyújtva a tétováknak. :) 
sucette#6#4 2023-08-31 20:54:04
A szecessziós szimbolizmus bárkiből kihozza... <3 
dragonboy#6#3 2023-07-25 19:40:47
drágságom, örökkön örökké és újra  <3 
bisense#6#2 2023-06-30 10:23:27
Gyönyörű!
belanasilk#6#1 2023-06-26 16:12:18
Nagyon érzéki sztori! A fogalmazási stílusod fantasztikus, hasonló vágyakkal rendelkező "csajként", abszolút tudok azonosulni a leírtakkal. Az olthatatlan vággyal a női oldal megélésére, a találkozás minden izgalmával és a kétségekkel is.  Köszönöm, hogy élvezhetem az írásidat !  :pirul: 


Ajánlott szobák
#bdsm_szoba3220BDSM - extrém szexualitás

#bepo2000100Különösen perverz
Ajánlott szobák
#biszex_szoba95210Biszexuális vagy, be kell lépned!
Ajánlott szobák
#maszti_szoba600Eropolis hivatalos maszti szobája

#centrum_szoba510Belvárosi szexmentes csevegő
Ajánlott szobák
#homo_szoba5970Meleg férfiak egymás között

#zso06100wc-d lennék Dunántúli bi/meleg pervi ffiak
Ajánlott szobák
#hetero_szoba5450Heteroszexuális vadászterület
Ajánlott szobák
#profi_csajok510Türelmi zónás csajok várnak

#profi_pasik200Türelmi zónás pasik várnak
Ajánlott szobák
#transz_szoba2550Transzszexuális csevegő

#cdfatime100GANGBANG








A felhasználói élmény biztosításához Eropolis cookie-kat használ. Tudj meg többet.     Rendben, elfogadom.